DERNEĞİMİZİN VE “CRIME STOP ALAPITVANY”NİN YÖNETİCİLERİ, PROJEMİZİN AY SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Derneğimizin yetişkin eğitimi projesi -KA210- “PROGRESSION”ın geçen hafta ertelemiş olduğumuz, online ay sonu değerlendirme yönetim toplantısını 6 Mayıs tarihinde gerçekleştirdik. Projemiz -PROGRESSION- Macar Ulusal Ajansı tarafından onaylanmış, Türkiye Ulusal Ajansı’nın ve Dernekler Genel Müdürlüğü’nün bilgisi dahilinde devam etmektedir.

2021-1-HU01-KA210-ADU-000035074 sözleşme numaral “PROGRESSION” projesinin interne üzerinden gerçekleştirdiğimiz toplantısında genel olarak projenin faaliyetleri, özellikle 19 ve 20 Mayıs’ta Bozyazı’da gerçekleştirecek olduğumuz ulusötesi toplantının hazırlık çalışmaları değerlendirildi. 19-20 Mayıs toplantısı için Bozyazı’ya gelecek olan “Crime Stop Alapitvany” katılımcılarına toplantı hakkında, yapılacak faaliyetler ve kalınacak yerler konusunda bilgi verildi.

Derneğimiz üyeleriyle birlikte, 19-20 Mayıs tarihlerinde ilçemizde ağırlayacağımız koordinatör kuruluş Crime Stop Alapitvany’nin yönetim ekibini ve katılımcılarını ağırlamak için hazırlıklarımız devam ediyor.